Inga resor

Men vad fint, nu har jag ytterligare en sak att oroa mig över. I går kväll när jag beställde dagens färdtjänstresa gick jag in och kollade på mitt resesaldo. I och med att det är ett nytt år har ju resorna nollställts och återgått till något slags utgångssaldo, men vafan? Jag har 20 resor! Måste ta reda på hur länge det är tänkt att de ska räcka, för det är ju bara 10 turer fram och tillbaka…

Jag ansökte ju om extraresor för arbete under januari redan för en dryg månad sedan, men jag har inte fått svar, och uppenbarligen inga resor heller. Helvete. Jag kan inte ta mig fram och tillbaka utan dem, så vad ska jag göra om de inte fyller på resesaldot snart – säga upp mig? Nä, de här behövde jag inte just nu. Jag har inte tid eller ork att bry mig, saker och ting ska bara funka.

Snart börjar det bli dags att ansöka om förlängning också, eftersom de bara godkänner ett år i taget. Lite som han som fick benet amputerat, som måste undersökas var tredje år för att få ett nytt parkeringstillstånd för handikapplatser. Visst händer det att jag klagar på Färdtjänst då och då när det inte fungerar (som i dag), men jag klarar mig heller inte utan det. Faaan.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/inga-resor/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.