Repriser och ljuvlig dusch

Överlevde dagen utan större problem i går, och precis som väntat blev det många, många turer med att klappa katterna, ge dem godis, gömma godis, borsta dem, leta efter dem och försöka locka på dem. Sedan göra om allt. Pysslade lite, ritade och skrev ett brev. Konstigt, katterna är inte överförtjusta i fyraåringar som hoppar jämfota av glädje! Som tur är har den ena tillräckligt med tålamod för att gå med på det mesta. Ibland försöker han gå därifrån, värre än så blir det aldrig.

Hade en helt ljuvlig stund i duschen efter gymmet! Vi körde rygg och biceps – excentriskt. Det innebär att det knappt går att räta ut armarna nu, och att det kommer att bli ännu värre i morgon, men precis efteråt orkade jag knappt lyfta armarna över huvudet.

Gym och fria vikter, bänkpress, träna

Så min ljuvliga stund i duschen bestod av att älskaren R tvättade mitt hår, och masserade mitt huvud. Helt sjukt skönt. Kunde knappt stå upp, haha! Nu väntar jobb, en lite kortare dag än tidigare i veckan. Sedan ska jag inte göra något mer i dag, förutom att hitta något att äta. Börjar bli tomt på en del saker igen, fattar inte vem som käkar upp allt! I och för sig, jag är ju XL… Vi får se hur det går i dag, för ont gör det. Tror att meckandet med den där jävla skrivaren i fredags var orsaken till den här omgångens smärta, och förhoppningsvis släpper det värsta snart.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/repriser-och-ljuvlig-dusch/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.