WyWallets rabatter

Aha! Nu har jag fått reda på vad WyWallets kunder får tillbaka, eftersom det numera kostar pengar att köpa saker med sms, som till exempel biljetter, att skänka pengar till välgörenhet eller rösta i olika töntiga TV-program. Förresten, det var all time low röstdeltagande i Melodifestivalen, och jag läste någonstans att någon trodde att det berodde på att det var ett ”mellanår”. Va? Det är väl självklart att det är för att man måste registrera sin telefon, och för att det kostar pengar. Hur som helst, jag fick ett mail från dem (ytterligare en anledning till att jag ogillar dem – de kontaktar sina ”kunder”, även de som inte ens har utnyttjat tjänsten än) med två erbjudanden. Det första var att WyWallet bjuder på Aftonbladet Plus helt gratis i en månad utan bindningstid.

Man får papperstidningen digitalt varje dag i sin surfplatta eller mobil, tillgång till allt Plus-innehåll på tidningens webbsajt, samt tre digitala magasin varje vecka. Dessutom andra unika förmåner, som 2 för 1-biljetter till alla fotbollslandslagets VM-kvalmatcher på Friends Arena under hela 2013.

Tele2 Arena

Det andra erbjudandet var 20% rabatt på allt i någon klädbutik på internet, Zoovillage. Alltså, vad är det för skit? Aftonbladet och fotboll? Vilken jävla dynga. Att de lägger en del av de pengar de tjänar på sånt får mig att vilja bojkotta WyWallet ännu mer. Okej om det var något som alla kunde ha användning för, som rabatt i en livsmedelsbutik, men en skvallertidning och rabatt på sportevenemang? Nej, fy fasen så dåligt.

Tar de för givet att alla är dumma i huvudet och vill ha sådant, eller var det de enda som ville jobba ihop med WyWallet? Så sjukt oanvändbara saker. De kanske tror att folk tycker att det är storsint av dem att erbjuda rabatter på en del saker, och på så sätt hamna i lite bättre dager efter alla negativa skriverier, men då får de ju erbjuda något som faktiskt går att använda för fler än en handfull människor. Eller varför inte skita i att ha några erbjudanden överhuvudtaget, eftersom folk ändå inte vill ha dem eller några mail om det, och skippa de skyhöga avgifterna. My god, så dumt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/wywallets-rabatter/

2 kommentarer

    • Farsanfebruari 22, 2013 kl. 23:08
    • Svara

    Se upp för socialistpressen! Bojkotta WyWallet!

    1. Med nöje!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.