Uppdatering om odlingen

Dags för en liten uppdatering om odlingen! Det växer så det knakar i älskaren Rs lilla drivhus. Nu har det gått två veckor sedan han planterade olika sorters chili-frön, fyra i varje cell, och de verkar faktiskt trivas riktigt bra! De är 5-6 centimeter långa, och växer verkligen så att det knakar. På riktigt. Bara några dagar efter att han planterade de små rackarna kom det ju upp en ensam liten grodd, men vi börjar tro att det är något helt annat som följde med i jorden. Det är nämligen den som sitter för sig själv i cellen längst ner till vänster.

Drivhuset, uppdatering om odlingen

Haha! Den sorten, någon av de två sorters piri piri han planterade, verkar inte särskilt lycklig, men de andra ser starka ut. Det är röd spetspaprika, gul habanero samt röd och grön piri piri. Jag låter R sköta om hela det där projektet, men han verkar inte riktigt ha någon koll på vad han ska göra härnäst.

Låta dem växa lite mer, plantera om de största och bästa, vänta och se? Jag vill verkligen ha ett par chiliplantor, och spetspaprika vore kul också, så jag hoppas att han löser problemet! Tänker ändå inte lägga mig i vad som händer med odlingen, (mina fingrar är inte ett dugg gröna), så i värsta fall får jag väl köpa en egen färdig planta.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/uppdatering-om-odlingen/

2 kommentarer

    • Rolfmars 14, 2013 kl. 20:56
    • Svara

    Sätt de största starkaste och kraftigaste. De har alla gånger störst chans att överleva. Resten förvärkas på lämpligt ställe.

    1. Ska förmedla tipset, tack! Jag tror helt säkert på att han kommer att glömma de små liven lite för länge snart! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.