Handlade mat och gjorde fynd

Jag följde med ut och handlade mat i går, för första gången på ett par veckor. Det var helt stört. På söndagar brukar det inte vara alldeles överjävligt där vi går och handlar, men i går verkade folk ha fått fnatt. Om det var solen, eller att folk har pengar kvar efter att ha betalat räkningarna är osäkert. Alla gick omkring i t-shirt, jag frös i jacka och tröja. Det blåste iskallt. Jag var helt färdig och slut i kroppen bara efter att ha blivit skjutsad i bilen dit, och då hade det jobbiga inte ens börjat.

Storhandlade i alla fall, jag gick och hängde på vagnen medan R körde den i snigelfart. Jag önskade verkligen att jag hade fått plats i den där barnstolen, varför gör de inte sittplatser i vagnarna för XL-personer som jag? Köpte bara nyttiga och välbehövliga saker, för en femtedel av månadslönen – 1500 spänn. Yay. Gårdagens gladaste nyheter var i alla fall att Ica Kvantum där vi handlade mat har tagit in gudarnas nektar – min favorit, granatäppeljuicen som är så sjukt god att jag blir lycklig. Till ett bra pris.

De hade fått in ett par andra sorters granatäppeljuice också, en del utspätt blask med en massa socker, och någon variant som var dubbelt så dyr som den här. Kanske vågar prova någon annan gång, men samtidigt känns det onödigt när jag har hittat en jag verkligen älskar. God jaktlycka, med andra ord! Sen orkade jag inte mycket mer. En andra promenad på kvällen, och en god nyhet gällande nästa helg. Hade det inte varit så jävla blåsigt hade jag suttit på balkongen och bäljat kaffe, men jag antar att jag inte är tillräckligt härdad och motståndskraftig mot kyla ännu. Skit också, jag vill bli mindre blek!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/handlade-mat-och-gjorde-fynd/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.