Lång helg och klagan

Huu, vilken lång helg det har varit! Jag antar att de som är lediga från jobbet inte klagar, men min vanliga lunk blir lite störd när jag inte kan vila eller göra ingenting som vanligt, en stund då och då. Självklart är det trevligt med sällskap, men det blir alltid merarbete när folk vill äta, eller inte är lika självgående som jag är. Dessutom tar det som fasen på krafterna att prata och umgås.

Sova. Tecknad bild på att sova. Lång helg och mycket klagan.Det kanske man inte fattar om man är frisk, men för mig är det väldigt ansträngande. Det optimala vore att träffa folk i ett par-tre timmar om dagen, och sen bara vara med älskaren R. Vi kan pyssla med varsin sak och säga något till varandra då och då, och det är så skönt! Så blir det ju aldrig när man är en helg med någon man inte bor med, för vad ska de pyssla med en hel dag, liksom? Äh, jag vet inte.

I går eftermiddag fick jag i alla fall vila, och i dag ska jag försöka hitta på något med R. Åka någonstans, kanske cykla lite, äta en glass. Skicka ett viktigt brev, och hoppas att det inte stormar så förbannat som det gjorde i går. Jag har mått asdåligt den här veckan, eftersom jag inte hann återhämta mig efter resan till Mjölby i tisdags innan det blev dags för midsommarfirande, helg och saker man måste vara vaken och talbar för att göra. I går eftermiddag var liksom kulmen, när jag började gräva i min framtid. Mer om det i kväll. Nu ska jag försöka ha en trevlig dag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/lang-helg-och-klagan/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.