Något inplanerat

I går skulle det vara 24 grader och strålande sol, så älskaren R bar fram min Baden-Baden åt mig. Jag fick ingen som helst användning för den, för det var mulet och blåste isiga vindar. Jävla aprilväder. I dag kommer i alla fall en av Rs släktingar till lantstället, så vi ska käka tillsammans allihop. Det var ganska länge sedan vi sågs, för vi missade varandra i julas, och sedan dess har R bara träffat honom någon enstaka gång. Jag har alltså någonting inplanerat i dag, och det var ju ett tag sedan.

Vad mer? Tja, det visar sig. R har fortsatt bygga på både klätterträdet till katterna, och slipat fönster. Jag erbjuder mig att hjälpa till när han ska måla dem, för det är i alldeles lagom ståhöjd, men av någon anledning säger han inte till när det är dags, och sen ska det torka innan det ska målas nästa gång. Pffft, jag är nog ännu mer perfektionist än vad han är, men det tror han inte. Han får helt enkelt skylla sig själv om han inte vill ha hjälp då.

Pensel. Har målat furupaneler. Något inplanerat i dag?

Å andra sidan kan det faktiskt vara så, för han går och pysslar med något eller bygger på något precis hela tiden. En rastlös själ. Jag är väl lite så också, men har inte så mycket val än att hålla mig stilla och fördriva tiden med något på datorn när man inte har något inplanerat. Man vänjer sig vid allt, sägs det. Tisdag. Och farsan fyller år också. Vad gör du i dag?

 

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/nagot-inplanerat/

12 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petterjuli 16, 2013 kl. 10:09
  • Svara

  Nääääää. Här finns inget inplanerat. Blir bara besviken då jag ändå aldrig håller vad jag lovar mig själv. Kanske bygger jag någon maskin. Annars funderar jag mest över om jag ska ha färgglada tights eller inte idag. 😀 Hahahahaha…..

  Hoppas kattklätterträdet blir häftigt. Sådana där kreatur som katter älskar att fara omkring i ett sådant.

 1. Haha, en maskin! Det låter roligt och manligt. Och ta definitivt färgglada tights – själv har jag en grön bikini för att smälta in i omgivningarna.

  Klätterträdet blir nog ganska enkelt, men funktionellt. Katterna är gamla gubbar nu, och inte direkt lekfulla kattungar (förutom ett par ryck på 10 minuter åt gången)…

  • Petterjuli 16, 2013 kl. 11:14
  • Svara

  Ska skriva lite mer om maskinen på min blogg. Har en del idéer. Skippade de färgglada tightsen då den matchande tröjan inte höll måttet.
  Synd, så idag blir det sobra blekgrå tights men vad fan jag gillar mörka färger. Hahaha… Jag är glad ändå även om det som katterna bara blir ett par ryck 10 minuter åt gången. 😀

  1. Hahahaha, jag kör också 10-minutersryck! Är vi släkt, månntro?

  • Petterjuli 16, 2013 kl. 11:39
  • Svara

  Rimligen borde vi alla nu levande på jorden vara släkt med varandra. Snacka om inavel. 😀 Vi kanske är mentalt släkt? Vi har ju ganska lika åsikter och verkar ha en del annat gemensamt.
  Får jag föreslå en släktträff vid lämpligt tillfälle? Hahaha…

  1. Haha, ja, varför inte! Tror dock inte att jag har vägarna förbi åt ditt håll på ett bra tag framöver…

  • Petterjuli 16, 2013 kl. 16:08
  • Svara

  Risken finns ju att jag drar norröver vid något tillfälle. Vi får väl se hur det utvecklar sig. Jag tittar gärna förbi och sveper en java. 😀

  1. Det vore onekligen kul att gagga lite och svära över saker och ting!

  • Petterjuli 18, 2013 kl. 10:09
  • Svara

  Jag hör gärna av mig om jag hamnar i storstadsområdet. Vi kan ju fika på något ställe som tolererar min typ. 😀

  1. Haha, tänk så utstirrade vi potentiellt skulle kunna bli! 😀

  • Petterjuli 18, 2013 kl. 10:39
  • Svara

  Hahaha Vem vet. Glosoppa verkar vara en populär rätt i dessa dagar. Fast det måste finnas en hel del kufiska typer i Stockholm så jag tror nog att vi smälter in ganska bra. Det står ju inte direkt ”Lantis” stämplat i pannan på mig och ska sanningen fram finns det få ”äkta” Stockholmare.
  Å andra sidan är jag van att bli uttittad så det löser sig. 😀

  1. På en del hak på Söder är man unik om man är helt ”vanlig”. En del ser helt förjävliga ut, men det är ganska lustigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.