Hemma och laddar för fest

Jag stannade hemma i går. Kroppen pallade inte med att gå på stan något mer, och jag behövde verkligen vila. Synd bara att det var närmare 30 grader, vindstilla och strålande sol – jag hade säkert haft mycket roligare precis varsomhelst förutom hemma i lägenheten i stan. Samtidigt var det väldigt skönt att inte göra något alls, men att göra det hemma.

Packade upp lite saker jag hade med mig från lantstället, bland annat min gröna servis och lite kläder. Har alltid med mig alldeles för mycket kläder dit! Det går ju inte åt särskilt mycket när man är där ute, för jag skrotar ofta runt i bikini eller shorts och linne när det är så varmt som det har varit hittills. Men så tänker jag att ”om vi åker någonstans vill jag ha något snyggt på mig”, så kan jag inte välja och plockar ihop alldeles för mycket.

Väska, bagage, resväska

Tog i alla fall hem en hel del kläder nu, men risken finns faktiskt att jag tar med för mycket tillbaka. De kan ju få stanna här hemma nu så att jag slipper släpa dem fram och tillbaka, men man vet aldrig vad som händer – jag kan ju behöva något! I och för sig håller ju R för det mesta på med att snickra fönster eller åka på hojutflykter, men det verkar som om han börjar bli klar med det där. Hans sista semestervecka börjar på måndag, tänk att det har gått så fort!

I kväll ska vi på fest med ett glatt amerikanskt 20-talstema, men han avsky att klä ut sig. Förra året var temat asiatiska popstjärnor, men det talade han inte om för mig – så vi gick icke utklädda. Året dessförinnan var det Kina. Då hade han en vietnamesisk hatt på sig… Har lite ont om fjädrar och små hattar hemma, men något enkelt ska jag väl lyckas få till. Det ska bli kul!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/08/hemma-och-laddar-for-fest/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.