Inget vidare med system och resor

Det gick tydligen inget vidare med bytet av system på jobbet, för när jag kom dit i går, glad i hågen över att slippa skriva in miljoner målgruppskoder, så fick jag besked om att vi har återgått till det gamla systemet. Det hade funkat hyfsat i testversionen, och övergången firades med skänkt skumpa, men det höll inte i sig länge. Typ en halv dag. Nåja, vi testar igen nästa vecka.

Det innebär att jag inte kan göra mina arbetsuppgifter på måndag, och eftersom jag redan har testkört och skrivit lathundar till sakerna jag gör, så byter jag dag. Vet å andra sidan inte riktigt vad jag ska göra på tisdagen, men eftersom vårt nya system ska startas igen då så lär det finnas många saker att rycka in och göra lite här och där.

Dator, jobb

En annan sak som var inget vidare i går var färdtjänst. Bokade min resa över nätet som vanligt, eftersom jag vägrar vara med och sponsra växlarna utomlands där de anställda får 400 dollar i månaden, och det alltid blir fel eftersom de bara fått en intensivkurs i svenska. Kollade som vanligt att resan registrerades, och det gjorde den. Kom det någon taxi då? Nej, uppenbarligen inte. Ringde till kundtjänst (i Sverige!) efter 20 minuter när resegarantin träder in, och de sa att de inte hade fått in min bokning. Öhh, nähä?

De kunde bara boka en ny bil åt mig en dryg halvtimme senare, så det blev lång väntan. Jävligt irriterande. Nu har jag i alla fall fyra dagars helg, det ska bli skönt. Älskaren R drar till Skåne av alla ställen över helgen, han skulle hälsa på en kompis. Jag vägrar följa med, för jag skulle ha dötråkigt och vara helt utmattad efter resa och boende på en madrass på ett golv. Nej tack, jag firar helg hemma med start nu.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/inget-vidare-med-system-resor/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: