Mjuk liten uggla!

I går när vi var på stan så gick jag av en händelse in i en liten presentbutik i Gamla stan, och möttes av ett berg av gosedjur i olika former och färger. Väldigt trevligt, men det var mest tråkiga nallar som gav mig lite shabby chic-vibbar. Fortsatte ändå in i butiken, och möttes sedan av en oerhört mysig syn – en mjuk liten uggla som pockade på min uppmärksamhet!

Mjuk liten uggla

Självklart hade jag inget annat val än att låta den följa med mig hem. Den är bara 7-8 centimeter hög, och står för närvarande på mitt datorbord. När tavellisterna ovanför kommer upp (om de någonsin gör det) så ska den få stå där och ha lite bättre utsikt. Det fanns flera ugglor i olika storlekar, men den lilla är perfekt för att stå bredvid skärmen till datorn. Man blir liksom lite gladare när det sitter en mjuk liten uggla bredvid och ser dum ut.

Apropå tavellisterna, jag frågade flera gånger när vi var på stan om vi inte kunde köpa skruvar någonstans, men då lät det som om han redan hade den sorten jag behöver någonstans i någon gömma på vinden! Aha, så han har helt enkelt inte orkat gå och hämta dem!

Varje gång vi passerade något ställe som kunde tänkas sälja skruvar så frågade jag, men han tycker att det är onödigt att köpa fler när det eventuellt redan finns. Fine, men sätt upp dem någon gång då!! Snart spikar jag upp skiten, då kommer han ångra sig djupt att han inte hjälpte till tidigare. Nu när jag har en mjuk liten uggla som måste upp en bit (så att inte katterna får för sig att sno den) är det helt plötsligt ännu viktigare. Bläää.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/mjuk-liten-uggla/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.