Present-shopping och promenad på stan

Hade en superbra dag i går! Fick sova en timme extra, och vaknade faktiskt på någorlunda bra humör. Käkade frukost i godan ro medan älskaren R tömde bussen på prylar, och så vräkte jag i mig alla piller som om de vore popcorn. Redo för en dag på stan! Åkte vid halvtolv någon gång, och första anhalten var Skrapan vid Skanstull. Det har öppnat en affär där som säljer amerikanskt godis, och det var jag självklart tvungen att kolla in. Köpte en påse chips i present till R, ultra mega hot habanero, med varningstext på. Jag tänker inte ens smaka, men enligt honom var de galet starka. Själv köpte jag lite blandade småsaker, både till mig och andra.

Habanero pepper chips. Present-shopping!

Sen promenerade vi runt halva Södermalm i jakt på ett ställe som kunde utfodra oss. Hittade något på Hornsgatan som dög, en liten kinakrog som var komplett med guldfiskar i en damm. Jag babblade på i ett (en del piller har den effekten) och R försökte hänga med. Det ser i alla fall ut som om jag var nöjd!

Arga Klara. Present-shopping på stan!

Sen fortsatte promenaden genom Gamla Stan och city. Kollade i lite affärer, R köpte några filmer, och jag köpte en fantastisk liten sak som ni får se senare. Den är värd ett helt eget inlägg. Dessutom hittade jag en julklapp, och det kanske låter knäppt men jag är faktiskt nästan klar med alla julklappar redan! Behöver hitta en till sak, något till syrrans dotter, och så något symboliskt till R. Han vill inte ha julklappar av mig, så han kanske får en chokladkaka eller ett par strumpor. Barnet är bara fem år gammalt så det är fortfarande lätt med present till henne. Nu är helgen tydligen slut, så jag måste in och jobba. På återseende.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/present-shopping-promenad-pa-stan/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.