Heldag med pyssel och lek

Det blev verkligen en heldag i går, och jag var dödstrött innan den ens började. Fick knappt någon sömn natten innan, på grund av flera anledningar – varav ingen av dem var särskilt rolig. Men vi klev ändå upp vid halvåtta och gjorde oss i ordning för att åka ut på äventyr i den lilla orten där vi växte upp, jag och älskaren R. Först hem till min syster, för jag och systerdottern hade ju en playdate! Det blev både pyssel och lek, oavbrutet i ungefär fem timmar. Vi körde små pärlor i ugnen så att de blev platta och gjorde varsitt armband.

Dessutom fick jag ett halsband hon hade trätt själv i present, och det var blått och orange. Lite svårt att matcha med något, men fint. Vi bakade kladdkaka, lekte diverse lekar, pysslade med papper och spelade spel. Puh, bara det var en heldag för mig, men sedan åkte vi vidare till mina föräldrar för en trerätters middag. Väldigt gott. Påtalade mitt skruvproblem som pågått nästan en månad för farsan, och eftersom han har allt man tänkas behöva så åkte vi därifrån med två sorters skruvar, och en i reserv av varje sort. Hurra!

Kämpade verkligen för att hålla ögonen öppna hela dagen, och jag var så trött att det liksom gjorde ont i alla håligheter i hela skallen, i tänderna och i ögonen. Helt sjukt. På väg hem stannade vi hos Rs föräldrar och hämtade lite mat som vi hade haft kvar i frysen på lantstället, och vi kom hem ungefär 12 timmar efter att vi åkte. En heldag. Jag var alldeles för trött för att gå ner till Skogskyrkogården, men vi får se om det blir något av med det i dag. Jag är helt slut och ska jobba i morgon, så några stordåd blir det inte. Puh!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/heldag-med-pyssel-och-lek/

2 kommentarer

  • Tofflannovember 3, 2013 kl. 19:21
  • Svara

  Men orange och blått är ju skitsniggt!!! 😛

  Vi var på två kyrkogårdsturer igår. Det var mycket fint. Men vi tog bilen dit.

  1. Jo visst var det fint, men som sagt – väldigt svårt att matcha! 🙂

   Det är helt knökfullt här utanför vid Skogskyrkogården fortfarande, så jag tror att det kommer att vara lika vackert med alla ljus åtminstone ett par dygn till. Man får tyvärr inte åka bil in, annars hade vi nog svängt in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.