Ass crack deluxe

Jag var helt slut i går efter pärsen när jag inte kunde komma hem och R fick hämta mig, att jag helt glömde meddela om något av det roligaste och äckligaste som hände i går! Vi strosade långsamt förbi ett skyltfönster på Kungsholmen, och där stod en karl på huk, med byxorna nästan ända nedanför skinkorna. Ass crack deluxe, det var det värsta jag någonsin sett i äckelröv-väg. Det var så jävla illa att hans luddiga rövhår stack ut mellan skinkorna – och han stod med sitt as mitt i skyltfönstret och ut mot gatan!

Alltså, känner man inte när byxorna håller på att glida ner? Jag skulle göra det! Och jag skulle aldrig någonsin stå på huk, i ett skyltfönster mitt i julruschen av alla ställen, om det ens fanns minsta lilla chans att skåran mellan mina skinkor skulle synas. Vad är det för fel på folk? Det var nästan så att vi började hulka lite, efter att det värsta gapskrattet lagt sig! Karln var en sevärdhet i sig, där han stod med sin ass crack i skyltfönstret. Jag ville stanna och fota skiten (kanske bokstavligt talat), men de drog med mig därifrån.

Kamera

Jag stod inte ens särskilt nära, och luddet från skåran syntes oerhört bra. Han var inte särskilt gammal, kanske runt 35, men han hade tydligen ingen uppfattning om sin egen kropp eller de kläder som höll på att glida av den. Fy fan, jag är lite traumatiserad. För ett par månader sedan hamnade jag ju bakom det här äcklet när jag satt och käkade, och nu detta som var oerhört mycket värre. Vore det inte bättre om folk bara gick helt nakna om de ändå ska visa något av det mest intima som finns?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/ass-crack-deluxe/

2 kommentarer

    • Tofflandecember 15, 2013 kl. 19:08
    • Svara

    Du skulle ha fotat!!!!!!!!!!! En gång fotade jag en snubbe som fotade en annan snubbe som visade bRÖVlådan. Det blev en kul sekvens bilder. 😆

    1. Jag fick inte! De drog bort mig! 🙁 Tydligen får man inte stå och fota och gapskratta åt folk helt publikt hur som helst. :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.