Lantstället och reseplanering

I går åkte jag och R till lantstället, och stormen som hade varat i flera dagar där hade äntligen lagt sig, och det var väldigt stilla och tyst. Vi installerade oss i stugan som redan var uppvärmd, men eftersom golvet oftast är kallt ändå den här tiden på året så hade jag självklart de nya tofflorna med mig. Och på mig, typ hela tiden. Fick ett kärt mottagande av både hunden och ”svärföräldrarna”, och i stugan möttes jag av favoritgodiset (Fazers gröna marmeladkulor) och en burk hemkokt chokladkola!

Vi fikade, pratade och så fick vi ännu fler julklappar – trots att vi inte skulle ha några. Av Rs farbror fick vi lotter, och jag vann 90 spänn! R fick bara nitlotter, men det var han som valde. Jag kan tänka mig att byta ut mina mig bättre lotter, trots att det aldrig någonsin har blivit bättre när jag gjort det tidigare. Men provar man inte, så vinner man inte. Av Rs föräldrar fick vi ett oerhört generöst bidrag till en resa vi har planerat att göra länge nu, men det har inte funkat mellan ryggoperationer och annat mög. Planen är ändå att komma i väg i år någon gång. Till New York. Sedan vilade vi en stund i stugan, kollade på solnedgången över lantstället och kände mig allmänt lyckligt lottad, för en gångs skull!

Solnedgång vid lantstället

På kvällen blev det middag, tack och lov var det inte julmat utan en härlig kalops! Sjukt gott, och det satt verkligen fint efter all lax och skinka på juldagen. Planerna för dagen är väldigt vaga, åtminstone för min del. R pratade om att åka och fota någonstans vid ett gammalt övergivet sågverk, men det är inte riktigt min kopp te. När jag ändå är på lantstället hänger jag hellre i stugan och myser lite för mig själv, äter lite godis och planerar en resa. Tack!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/lantstallet-och-reseplanering/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.