Resegaranti från SJ går trögt

Jag tycker att det har gått lite väl lång tid sedan jag skickade in en begäran om resegaranti från SJ, efter jag skulle med ett tåg som var mer än tre timmar försenat i somras. Man har tre månader på sig att skicka in begäran, så man skulle kunna tro att man borde ha fått pengarna inom fyra månader. Men nej, inte ett pip från dem sedan det automatiska svaret på min anmälan i somras.

Tåg. SJ och resegaranti verkar gå dåligt.Så jag skickade en fråga via ett formulär på SJs hemsida, där jag skrev ärendenumret från i somras och frågade hur lång tid det ska ta, och när jag kan förvänta mig att det är klart. Ironin i att få ett exakt likadant automatiskt svar som det jag fick då jag gjorde begäran om resegaranti var nästan lite smaklös. Har de inte ens olika standardmeddelanden?

[warning]Hej ,
Tack för att du har kontaktat oss på SJ. Vi tar hand om ditt ärende och återkommer till dig så snart vi kan och ber dig därför att invänta vårt svar.
Ditt ärendenummer är XXX. Använd detta nummer som referens om du behöver kontakta oss.
Det här är ett automatiskt meddelande som inte går att svara på.
Vänliga hälsningar
SJ[/warning]

Ni kidding. Om så snart ni kan är minst fyra månader (eftersom de inte har svarar än) så kanske vi hörs i april då? Nej, det är inte okej. Jag visade biljetten på SJs kundcenter i samband med att tåget var sent, och frågade om jag hade rätt att få pengarna tillbaka, och de sa att det hade jag absolut. Nu är det ju bara som så att inte alla kan ligga ute med pengar i ett halvår. Visst, det var ingen stor summa, men hur jävla lång tid ska det ta egentligen? Snabba på lite, SJ, jag behöver min resegaranti-slant!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/resegaranti-fran-sj-gar-trogt/

2 kommentarer

    • Tofflandecember 10, 2013 kl. 19:21
    • Svara

    Fy så dåligt!!! 🙁

    1. Verkligen! Det borde gå betydligt fortare. Om jag hade varit en fembarnsfamilj som åkt en lång resa hade det ju varit asmycket pengar som de behåller och förräntar sig!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.