Godis, collage och spännande lek

Det har varit fullt ös här hela helgen, men vi har haft det kul! Syrran och hennes dotter kom hit på förmiddagen, och så satte det roliga igång. Borsta katter, mata katter, klappa katter, lägga ut godis till katter, etc. Mycket lek med små gosedjur blev det också, och så pysslade vi självklart. Jag hade en klädkatalog som vi klippte bilder ur, och så tejpade vi upp collage på papper och pyntade dem med glitter och annat fint. Så här blev mitt collage, en metrosexuell man med foträta skor och hatt.

Collage med en metrosexuell man i foträta skor och hatt. Lek, pyssel och lördagsgodis med min systerdotter!

Sen blev det utflykt till affären, där vi handlade lördagsgodis. Jag och systerdottern skulle komma överens om hur många bitar vi skulle få välja, och vanligtvis brukar hon få tio bitar lösgodis. Eftersom det var lite speciellt att sova över här och leka hela dagen, så föreslog jag att vi skulle välja femton bitar i stället, för när vi är hos mig är det jag som bestämmer. Men hon tyckte att det lät bättre med fjorton, så fjorton bitar godis blev det. Älskaren R var i garaget, så vi ringde honom och frågade vad han ville ha – fjorton hallon-lakritsskallar. Okej. Våra andra påsar hade lite mer variation!

När han kom hem blev det lite mer livat med bus, sånt som jag inte orkar med riktigt. På kvällen när det var läggdags var det väldigt svårt för henne att somna, för allt var så roligt och spännande, men till slut gick det. Jag blev väckt 04.17 i morse men fick somna om ett par timmar till efter en halvtimme eller så. Det blev en tupplur mitt på dagen… Tur att jag är ledig i morgon och kan vila ut i ett par dagar till, så allt är okej, och jag tror att min systerdotter har haft det riktigt bra!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/godis-collage-och-spannande-lek/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanjanuari 5, 2014 kl. 18:11
  • Svara

  Ursnyggt collag, ju! 😛

  Jag hade nåt valt att sno R:s gottispåse – ÄLSKAR hallon-lakritsskallar! 😛

  1. Tack! Jag glömde kulögonen bara…! :mrgreen: Haha, jag hade både sådana och choklad i min påse, helt klart roligare!

  • Ciccijanuari 5, 2014 kl. 20:28
  • Svara

  Mina godispåsar brukar bli aningen större. Måste ju hjälpa affärerna att få omsättningen på godiset så det inte blir gammalt:-)

  1. Jo, jag måste erkänna att mina brukar vara åtminstone tre gånger så stora också! Men det måste ju vara någorlunda rättvist, tyvärr… 🙂 Det är bra att såna som vi finns, som håller godiset fräscht!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.