Målare i lägenheten

I går var det en målare hemma hos mig för att fixa nåt ställe i taket i badrummet där färgen släppt. Föreningen var väldigt sena med att meddela att de skulle skicka ut en målare, och inte fick man någon personlig information om det heller – de satte helt enkelt upp en lapp i entrén alldeles på tok för sent. Uselt. R jobbade, och jag jobbade till två, så ingen av oss var ju hemma för att öppna och visa var problemet var någonstans. Dessutom vill man ju inte riktigt ha någon hemma i lägenheten när man själv inte är där.

Pensel. Har målat furupaneler. Målare

Det var några lägenheter i varje hus som skulle åtgärdas, och de började längst bort från mitt håll sett, så det var helt omöjligt att veta när de skulle komma. Jag hade bokat en bil hem till 13.50, men den kom inte. Kul. Kallt. Färdtjänst hade helt enkelt missat att skicka ut en bil, och efter ett par samtal så dök den upp 14.35, och då stod det på chaufförens färdplan att den var bokad 14.28. Jo, tjena. Det var då mitt sista samtal skedde, ingenting annat. Så vad spelar det för roll om chaufförerna är trevliga eller inte, när Färdtjänsten ska granskas?

Jag kom alltså hem trekvart senare än planerat, men någon målare hade som tur var ännu inte dykt upp, och kom inte på hela dagen. Inte för att jag har något värdefullt hemma som de kan stjäla (om någon skulle få för sig det), men för att det är otrevligt att någon är hemma och fixar när jag inte är där. Kasst av föreningen att inte skicka ut information om att det skulle komma en målare till de berörda, kasst att göra det i sista minuten, kasst att de inte har någon information om när målaren kommer i stället, och kasst att min bil var bortslarvad. Skämskuddar till alla!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/malare-lagenheten/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: