Inte ok!

Det här är för fasen inte sant. För tredje gången hittills i år har jag vaknat upp med ont i halsen och en tilltagande känsla av tilltäppt huvud. Inte ok. Jag har inte tid eller ork att bli sjuk igen! Jag känner mig inte direkt pigg, men jag har tre viktiga möten den här veckan som jag absolut inte kan missa. Först ska jag till sjukgymnasten nu på morgonen och diskutera lite övningar och prova någon ny tejp, och efter det måste jag jobba.

Har nämligen varit tvungen att byta dag, eftersom i morgon var det enda tillfället inom rimlig tid jag kan få komma på intervju hos Färdtjänst. Den på fredag ska jag få träffa en handspecialist på sjukhuset, och det vill jag inte heller vänta en till evighet på bara för att jag kanske är förkyld. Nä, jag har inte tid att vara sjuk. Ska till lantstället i helgen också, och det är inte så kul när man mår pyton om det inte är fint väder. Förkylningsvirus är inte lika roliga som de är söta, och jag är inte så här gullig när jag är sjuk.

förkyld nalle, teddybjörn med plåster och termometer

Oh well. Det är exakt en månad sedan jag var förkyld sist, och med tanke på att man i genomsnitt drabbas av någon slags förkylning 2-3 gånger om året så borde jag ha mitt på det torra nu. Men det sa jag visserligen för en månad sedan också… Nej, det känns inte ok. Jag har sällan varit sjuk de senaste åren, så jag kanske tar igen allt jag missat. Eller nåt. Bara att bita ihop och göra det jag måste, simple as that.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/inte-ok/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanmars 26, 2014 kl. 13:40
  • Svara

  Men va tusan?! Hoppas du kryar på dig och orkar med dina viktiga möten. Själv tillbringar jag semesterveckan med ryggskott. Men det där med smärta vet du ju allt om, så jag ska inte gnälla.

  Kram pårej!

  1. Helknäppt! Jag har inte tid att vara sjuk! Hoppas att ryggskottet släpper snart, fy fasen vilken dålig timing det hade! 🙁 Kram!

  • Monamars 26, 2014 kl. 17:23
  • Svara

  Det här teet är suveränt mot förkylningar, jag har alltid en påse hemma.
  https://www.clearlife.se/pau-darco-te-100-gram-p-562-c-287.aspx
  (jag menar inte att göra reklam för just den här webbsidan genom att länka till den, men det var det första som kom fram vid Google)

  1. Det har jag hört talas om förut, att det ska vara bra! Ska leta och se om det går att köpa någonstans här i närheten, tack Mona för tipset! 🙂

  • Santiago Sanmars 26, 2014 kl. 18:20
  • Svara

  Hello Klara:

    I must try at all costs not to catch a cold and is difficult especially in these months, so strengthening my defenses by adding raw red pepper finely chopped all my meals. Red peppers have twice the vitamin C than oranges but almost nobody knows. I also take ”propolis” vitamin supplements in capsules increases my defense against diseases and viruses such as herpes.
  You can buy propolis in health food stores, herbal or vitamin products in large supermarkets. A pot of 50 capsules costs me around € 3.50 and took 2 capsules at breakfast and 2 capsules with dinner. It’s a bit boring if you are already taking more capsules or medical pills, because at the end of the day just taking in total 10 different pills.
  Bye and get better soon, please

  1. Great advice! I drink and eat a lot of pomegranate during winter months, it’s great for vitamin C and antioxidants, but I could probably use even more. Yes, it’s no fun when you see all the pills and capsules you have to take every day, better to spread them out over the day… 🙂 Thank you, hope you have a great evening!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.