Paketet uthämtat!

Jag var och hämtade ut det där jäkla paketet med presenter (till mig själv nu och julklappar till de närmaste sen) jag beställde från Groupon i går. Min order blev ju helt fel i deras system, och jag fick ett helt galet svar från kundtjänsten – först nästan två veckor senare, samma dag som avin för paketet kom. Att få veta om det skulle bli rätt eller inte innan det var dags att hämta ut det hade ju varit trevligt, men någon sådan service fanns det inte.

Som tur var så var det rätt innehåll i mitt paket – trots att det fortfarande står något annat på min sida med ordern. Och det var en jävla tur, för annars hade jag blivit förbannad på riktigt. På riktigt, alltså. Det är en sak som inte har gått att köpa på flera år, och nu såldes riktigt billigt i begränsad upplaga – det hade alltså inte varit säkert att jag kunnat få fler om det var fel antal i paketet.

Julklapp, paket, present

Jag kan självklart inte tala om vad det är för något jag har köpt, men jag hoppas att det är ett par stycken som blir glada på julafton. Jag är faktiskt så gott som färdig med julklapparna! Visserligen köper jag bara till syrran och hennes kid, och så något litet symboliskt till R eftersom han inte vill att jag spenderar pengar jag inte har. Nu får morsan och farsan något litet också, men gladast av alla är nog jag själv.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/11/paketet-uthamtat/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.