Nalle spårar ur

Min nalle som ska bli en lampa håller på att spåra ur totalt nu när det börjar dra ihop sig. Han sög glatt i sig en giftgrön drink på mitt partaj, men sedan han såg att vännerna fixade till lamparmaturen som ska genomborra hans lilla fluffiga kropp, och sedan dess har han gått över till tyngre grejer. Fear and loathing på diskbänken.

Nalle som ska bli en lampa sitter på min diskbänk och knarkar. Fear and Loathing in Las Vegas.

Vet inte exakt vad det är kvar att fixa på själva armaturen innan jag kan göra en lampa av min nalle, men nu är den kapad i rätt längd i alla fall. Jag har ju alla delar jag behöver, men R är väl inte helt överlycklig över att jag får för mig att förkorta sladdar och sånt – han vill göra det själv för att vara säker på att inget brinner upp. Fine.

Det har i alla fall inte hänt ett enda dugg med armaturen sedan min fest när jag fick hjälp att kapa armaturen till rätt längd, och min stackars nalle spårar ur mer och mer. Den verkar ju ha valt vilket tillvägagångssätt han ska använda när han tar livet av sig . Eller har han det…? Han kanske hinner ändra sig igen innan det händer något här.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/nalle-sparar-ur/

2 kommentarer

    • Överlevnadsguidenapril 18, 2015 kl. 10:38
    • Svara

    Mitt hjärta blöder för stackars Nalle. Han försöker naturligtvis döva sin ångest och smärta inför det som komma skall. Väldigt tragiskt allthop, jag tror inte jag orkar läsa fler inlägg om Nalles brutala hädanfärd.
    Charlotta

    1. Haha! Ja, det måste vara smärtsamt att veta hur man ska dö – särskilt när han ska bli av med huvudet och bli genomborrad – och att det kan hända när som helst. Han har min sympati, men jag kan inte ändra planen när jag har kommit så här långt. 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.