Kall midsommar

Det känns inte alls som midsommar. Det är onsdag, inte särskilt varmt, och det har bara varit ett par härliga sommardagar, och snart vänder det och blir mörkare igen. Vi har inga riktiga planer heller på midsommarafton, det blir väl som vanligt. Mina föräldrar firar med Rs föräldrar, och vi är där också. Skillnaden i år är väl att R håller på att byta en murken altandörr, och det är lister och fönsterbrädor och allt möjligt belamrat på golvet och alla bord.

Det ska tydligen bli riktigt skitväder också. 14 grader och mulet, men nu ser det i alla fall ut som om vi slipper regn. Glöm de skira sommarklänningarna, tänk thermoleggings och en tjock härlig tröja. Kanske till och med benvärmare, och självklart mina härliga Heat holders. Det blir i alla fall inte väder för att vara ute särskilt länge – om än alls. Tydligen var det några killar som skulle ha fest i närheten på kvällen, men även om de är fulla fryser de nog. Nattemperatur: 7 grader.

Termometer

Jag måste nog åka ner till lantstället i kväll, för i morgon vill man inte vara på vägarna. Det kan ta ett par timmar att ens komma ur stan, och det har jag verkligen ingen lust med, särskilt inte när jag blir så mycket sämre dagen efter en resa. R jobbar som vanligt sent på torsdag kväll, och det känns knappt som om vi hinner med. Han måste städa upp lite saker så att jag får plats i stugan med alla mina saker, det är ju trevligt om vi kan äta frukost tillsammans och så… Jag kan inte göra det själv, och jag vet inte var han vill ha alla saker. Det blir ett logistiskt dilemma från och med i morgon efter lunch och fram till midsommarafton. Jag är lyckligt ovetande om hur allt blir.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/kall-midsommar/

3 kommentarer

    • Kohlers - Skönhet & Livsstiljuni 17, 2015 kl. 07:50
    • Svara

    Hoppas vi slipper regnet iaf!

    1. Ja, utan regn blir det i alla fall drägligt att vara ute en liten stund! 🙂

    2. Ja, det ser inte något vidare ut tyvärr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.