Grönsak till fikat

Vi slapp försöka komma på vad vi skulle göra i går, det kom av sig själv. R städade lite på förmiddagen och vände på mitt sängbord så att jag når det lite bättre (det stod åt fel håll så det gick inte att öppna luckan i det), och sen kom bästa M och hälsade på en stund. Jag och R hade ju inte tänkt att gå någon promenad eller åka och kolla på något eftersom det blåste så jäkla mycket, så jag hade inte laddat upp med medicin för att gå ut någonstans.

M ville kika i en retro-butik som ligger tvärs över gatan, så han och R gick dit. Det är ingen stor butik, för de var hemma igen efter ungefär en kvart. Käkade av pajen från i lördags, några mazariner som M hade med sig, och så delade vi på ett par fina små marsipanfigurer R fått med sig av sin mamma. Väldigt fina att se på, men inte riktigt lika roliga att äta. Tål ju inte mandel så bra heller, så jag åt mer av pajen.

Mandlar

Sen gjorde vi middag och efter den däckade jag i soffan medan M och R pratade om sablar, lampor och om Skrotnisse. Och sen var det kväll, hur det gick till vet jag inte riktigt. Borde ju gå ut snart, om det bara kunde sluta blåsa…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/32765/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.