Lunch på stan med släkten!

I dag drar jag och R iväg på stan för att käka lunch med släkten! Rs föräldrar fyller år i dagarna, båda två, så vi ska ses på en restaurang i stan med hela hans familj, och min familj också. Det blir perfekt, ingen behöver jobba med att laga mat eller diska, alla ses halvvägs och det är dag kvar både före och efteråt.

Vi ska åka ganska tidigt, jag måste ta ett nytt foto för ansökan om färdtjänst, och det blir billigare att göra det i en automat än att köpa fotopapper enbart för att skriva ut en självis till en ansökan. Visst kan man väl framkalla ett foto online eller i någon butik, men jag har inte hittat någon som gör det i samma storlek som passfoton, och det behöver ändå inte vara ett riktigt passfoto heller. Automaten kostar 80 spänn, och hos fotografen kostar det 200. Jag väljer automaten, för jag ser likadan ut ändå.

Kamera

Ska ta en dusch och fixa till håret så gott det går innan vi åker på lunch – klippte luggen i går, så jag ser inte lika mycket ut som en luffare. Det var så det kändes, ungefär. Lite färg på kinderna kanske vore bra också, så att jag ser ut på en människa på det där färdtjänstkortet. Inte för att jag alltid liknar en människa när jag åker med färdtjänst, så det kanske är bättre om jag ser döende ut, men om jag ska använda kortet i tre år och se mig själv varje gång så vore det ju trevligt om jag inte bli sur över att jag ser så trött ut. Vi får se hur jag lyckas.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/lunch-pa-stan-med-slakten/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.