Ny scarf och en tur till stan

I går förmiddag hade vi ärenden i stan, nästan allihop. Älskaren R skulle till kolla efter någon del till en förgasare, och så behövde vi handla mat. Hans mamma ville kika på lite saker i stan också, så vi åkte tillsammans. R släppte av oss i stan, och vi gick runt och kikade lite i småbutiker som finns i ena änden av byn. Mest inredning, möbler, prylar och så kläder, sånt som inte hör till någon stor kedja. Det kan ofta vara roligt att titta på, så man slipper se ut som tusen andra som handlar på H&M. Jag köpte en ”ny” scarf.

Svart scarf med silvertrådar, inköpt på second hand för 40 kronor.

Har letat efter en svart scarf med mönster ganska länge, så det är blev faktiskt perfekt! Det är silvriga trådar i den, och den inhandlades i en second hand-butik för 40 spänn. R sa att det var 35 kronor mer än vad den var värd, men han har fel. ”Svärmor” köpte en superfin handväska i nyskick för dryga hundringen, så dit kan jag absolut tänka mig att gå igen. När vi var i mataffären råkade det hamna ett paket kräftor i min vagn igen (eller ja, R plockade upp dem ur frysdisken, lade dem i vagnen OCH betalade för dem), för jag tänker äta sådana i kväll. Igen. Så sjukt gott.

Apropå R och fel – han har ägnat sig åt hemskheter med den där hjälmen han fyndade på loppis för 8 spänn tidigare i juli. Han sa att den var till mig, men med tiden har det framkommit att han nog egentligen ville ha den själv. Han behöver bara en MC-scarf, en lösmustasch och en skinnväst så är han redo för gubbarnas glidargäng… Mer om det sen, för det är så fruktansvärt att jag måste dela med mig av det! Trevlig helg!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/08/ny-scarf-och-en-tur-till-stan/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.