Höstvädret är härligt!

Inte bara har sommaren varit helt sjukt fin, höstvädret den senaste veckan har ju varit fantastiskt också! I går kväll var det 16 grader efter klockan åtta på kvällen, i oktober! Väldigt skönt, och säkert ganska ovanligt. Det är ju sällan det är så varmt på sommarkvällar i augusti, men när vi var ute och gick i går kunde man utan problem ha skippat både jackan och den tjocka tröjan.

Termometer. Höstvädret är härligt!

Mina vinterkläder och de försvunna skorna har fortfarande inte kommit ner från vindsförrådet, dels på grund av R och hans ryggskott (och mitt!), och dels för att jag inte har ”påmint” honom ofta nog. Kanske läge att skriva en lapp snart, om det blir kallare igen och inget händer. Så länge höstvädret är så här är jag nöjd och glad, och tänker inte klaga.

Jag hatar vintern. Jag hatar kylan, snön och halkan. För min del finns det absolut ingenting positivt med årstiden, av många anledningar. Jag har svårt att gå när det är ojämnt underlag eller när fötterna glider omkring, och det går knappt att få rullstolen körd heller. Och så är jag jämt genomfrusen. Nej, jag hoppas verkligen att höstvädret håller i sig länge. Jag behöver ingen jävla snö till jul, jag behöver kunna röra på mig utomhus.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/hostvadret-ar-harligt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.