Fynd och kärringar

Svärisarna håller på med det eviga projektet att tömma ett hus och flytta, och det har flera gånger resulterat i att vi fått fina saker av dem. Fynd för mig, skönt för dem att slippa. Jag har fått massor av snygga skor av min en gång i tiden skointresserade ”svärmor” – vi har samma storlek och hon har inga döttrar! Jag har haft väldigt mycket användning för alla skor, det är helt perfekt! Dessutom har vi bland annat fått snygga glas med stjärnor (här), 60-tals fruktfat i stringhylle-modell (här), och den fulsnygga ananasburken från Guldkroken (här).

Pärlhalsband

I går kväll fick jag ytterligare en sak, ett riktigt fynd för mig! Ett pärlhalsband, visserligen inte särskilt äkta, men väldigt fint. Jag har inget sedan tidigare, och har länge tänkt köpa ett. Det har aldrig blivit av, och nu behöver jag inte heller. Tack! Dessutom fick vi ett proppfullt påskägg, en bukett påskliljor, och vi möttes av ett nystädat hus…!

Nu hoppas jag att solen håller sig framme och värmer lite under dagen – det var lite kallt i morse. Jag ska käka jordgubbar (gårdagens fynd) till frukost, kanske försöka tvinga R till ett parti Monopol, och så gott det går bara mysa och ha det skönt. Tänker undvika allt vad religiösa dumheter det kan tänkas pågå på radio och TV, och överlåta galenskaper åt andra. Glad påsk! Just ja, förresten, det är ingen idé att ni kommer hit som påskkärringar. Jag är den enda kärringen här, och godiset behåller jag själv ändå.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/fynd-och-karringar/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Monicamars 29, 2013 kl. 12:04
  • Svara

  Ha ha ha Glad Påsk Klara! Inte visste jag att du var en kärring. Det är det jag är. Var ute på Blåkulla med de andra påskkärringarna igår- Häftigt!
  Påskkramar

  1. Jajamen! :mrgreen: Såg dig inte där, vi kanske flög förbi varandra!? Glad påsk, kram!

  • Pettermars 29, 2013 kl. 12:12
  • Svara

  Snälla svärisar. Personligen bryr inte jag heller mig om påsken och ligger hellre på rygg i soffan och slösar med livets dyrbara tid. Jag njuter hellre av att göra ingenting än att uppfylla vissa ”krav”. Det är skönt med kuddar, filtar och stöd i soffan. Så det så. 😀

  Tjingeling

  1. Ja, visst är det skönt att slösa bort lite tid på det sättet! Inga krav, bara ego. Bra. Glad påsk Petter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.