Ny äggskivare!

Allt är inte pest och pina. Jag gör små vackra fynd då och då, som gör mig lite glad. Som min gröna scarf, till exempel. Ja, självklart mår man bättre av att omge sig med fina saker som man tycker om, och att klä sig i saker man gillar. Gå ut i mysbyxor och Foppatofflor? Skulle aldrig falla mig in. Jag gjorde ett till fynd i går, när jag haltade fram med R i den billiga matbutiken. Var ganska ouppmärksam, så det var tur att R stannade mig när han såg den: En äggskivare från Joie, en sådan som jag faktiskt har dreglat efter ett tag, för bara 30 spänn! Eller heter det äggskärare? Jag vet fortfarande inte.

Äggskivare från Joie

Jag verkar ha orimlig tur med att hitta de där sakerna på sistone. Bara för en dryg vecka sedan skrev jag om alla fina saker de har, och sedan dess, med start samma dag, har jag hittat två av dem för nästan inga pengar alls. Vispen för fem spänn (den kostade 40 kronor o butiken i går) och nu en äggskivare. De har en annan variant som är orange också, men jag gillar den här bättre. Tur, för den andra fanns inte.

Däremot hade de en såspanna (med ägg-logon på skaftet), men jag tyckte att den var ganska mycket för liten. Även om jag har köpt sakerna för att jag älskar hur de ser ut (det är inget fel på varken min visp eller min fula Ikea-äggskivare som jag redan äger), så är det ju bra om de faktiskt har någon funktion ändå. Poängen är ju att få mig att le av fina eller roliga småsaker i vardagen. De fula, men fullt användbara sakerna förpassas till lantstället. För jag antar att det inte är någon som vill köpa en bättre begagnad äggskivare från Ikea, inköpt runt år 2000 för en tia eller två?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/ny-aggskivare/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanjuli 5, 2013 kl. 18:37
  • Svara

  Nej tack vill inte köpa din IKEA-skivare! Jag minns när jag var liten, då spelade jag harpa på mormors äggskivare. JA, jag var jävligt liten! Och dum…
  Brutalt avis på din nya skivare, dock. Undras om den funkar på… auberginer..? *RETAS*

  1. Det gjorde jag också! 😀 Den funkar till jordgubbar i alla fall. Vill helst inte förstöra den med fästing-kött…

  • Karolinajuli 5, 2013 kl. 22:36
  • Svara

  Ja man är olika… Var så roligt att läsa att du aldrig skulle gå ut i mysbyxor och foppatofflor, och det är typ det bästa jag vet!!!! Klär såklart upp mig när jag ska till jobb eller träffa kompisar, men att hänga hemma och gå till affären och handla, då är det mysbrallor som gäller (och så slipper man ha smink, bara det :-)). Kram på dig!

  1. Haha, det är tur att vi inte är likadana! Jag kan ha mysbyxor hemma, men ute… Njaaee. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.